Trouwen in Zeemanjurk?

Ineens was hij er: de spotgoedkope trouwjurk van Zeeman. De jurk was binnen een mum van tijd uitverkocht, maar Maaike Jansen (26) wist er eentje te bemachtigen. Het was het plan om in dezelfde jurk te trouwen, maar haar vriendin Marlou (29) kon geen exemplaar in haar maat vinden. 

De dames vertelden RTLnieuws.nl dat ze verwacht hadden dat de jurk om 00.00 uur in de verkoop zou gaan, maar dit was niet het geval. Uiteindelijk zetten de dames hun wekker erg vroeg en om 7.00 uur was het raak. De jurk zal binnen 48 uur worden bezorgd en de dames kunnen niet wachten tot de postbode hem aflevert. 

Het enige wat nu nog ontbreekt is een aanzoek. Marlou wil graag het aanzoek doen. Concrete trouwplannen zijn er nog niet: "Ik wacht geduldig af", aldus Maaike. 

In totaal verkoopt Zeeman 1500 van die goedkope trouwjurken. Dat straks 1499 andere vrouwen dezelfde jurk hebben, maakt Maaike niet veel uit. "1500 jurken, dan is de mijne nog best bijzonder. En op die ene dag ben ik toch de enige die hem draagt." Marlou probeert er alsnog eentje te bemachtigen. 

De Zeeman-jurk is een eenmalige actie. Hier lees je meer.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden