Relatiebemiddeling

'ZIJZOEKTHAAR.NU staat jou, met liefde, bij in je zoektocht naar die éne vrouw!'

 

Relatiebemiddelingsbureau ZIJZOEKTHAAR.NU helpt je bij het vinden van een serieuze lesbische liefdesrelatie.

Graag zetten wij ons voor je in op een laagdrempelige, discrete en transparante manier, om ook jou naar de ware liefde te brengen. Ons klantenbestand biedt je single vrouwen van verschillende niveaus en leeftijden uit geheel Nederland en de provincie Antwerpen, België.

 

Zet de stap naar je droomvrouw!

Werkwijze:

Mail of bel ons!

De eerste stap is voor veel vrouwen erg spannend. Begrijpelijk, maar je zult merken dat je je bij ons snel op je gemak voelt. Onze aanpak is laagdrempelig en wij beantwoorden graag en uitvoerig al jouw vragen. Ook vertellen we duidelijk over onze werkwijze en wat je van ons mag verwachten. Spreekt onze aanpak je aan, dan plannen we het intakegesprek. Wil je liever een persoonlijke kennismaking met ons, dan ben je welkom op ons kantoor.

Het intakegesprek!

Dit gesprek vindt bij voorkeur bij je thuis plaats. Niet alleen is dit veilig en discreet, het helpt ons een goed en duidelijk beeld van je te krijgen. We bespreken je karaktereigenschappen, partnerwensen en gaan aan de hand van een vragenlijst dieper op persoonlijke wensen in. Samen zijn we ongeveer 2 uur met elkaar in gesprek en wordt op basis hiervan een profielschets van jou gemaakt. Na jouw goedkeuring is je profielschets klaar om aan mogelijke toekomstige kandidaat partners voorgelegd te worden.

Een voorstel!

Op basis van jouw gegevens selecteren we een geschikte partner voor jou en leggen haar profiel aan jou voor. Zijn jullie beiden akkoord met het voorstel, dan worden jullie telefoonnummers uitgewisseld en kun je contact met elkaar opnemen voor het maken van een afspraak. Wanneer je graag wat tips / adviezen wilt voor  je eerste ontmoeting, staan wij voor je klaar.

Terugkoppeling!

Wij blijven altijd betrokken en benieuwd naar jullie eerste kennismaking en de ontwikkeling in jullie contact. Daarom willen wij graag weten hoe dit voor jullie beiden verloopt. Wij hechten veel waarde aan een open en betrouwbare relatie met jou, onze klant en willen er voor je zijn wanneer je daar behoefte aan hebt.

 

Je leest meer op de website ZijzoektHaar.nu.

 

Premium members van Zij aan Zij krijgen 50 euro korting op de intake & het maken van een profielschets. Noem tijdens het eerste kennismakingsgesprek dat je premium member bent!

(De korting wordt verwerkt na verificatie van je membership)