BiCafé Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 mei 2019
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/441818886359478/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vrijdag 3 mei is er weer een Bi-Café in Nijmegen. Het Bi-Café is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die zich op welke manier dan ook aangetrokken voelt tot meer dan 1 geslacht of gender. Van bi- tot panseksueel, van wanna-be tot has-be-an, iedereen is welkom voor een drankje, een praatje, een dansje, een goed gesprek, het maken van nieuwe vrienden enz.

Voor mensen die toch drempelvrees hebben is er een gastpersoon die nieuwe mensen opvangt, een praatje met ze maakt en ze voorstelt aan andere gasten. Wil je van te voren kennismaken, neem even contact met ons op via de chat of via bi@cocregionijmegen.


Bi-Café Nijmegen
Vrijdag 3 mei
20:00 uur
Marcus Antonius, Sint Anthoniusstraat 15, Nijmegen
(toegang gratis, drankjes zijn voor eigen rekening)

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden