Met Keiroze naar Kinky Boots

Dit event wordt nog niet weergegeven. Een medewerker zal het item zo snel mogelijk controleren en publiceren.

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 april 2020
Tijd: 20:15-23:15
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/517829779036526/

Locatie:

Naam: Flint Amersfoort
Straat: Coninckstraat 60
Postcode: 3811 WK
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Met Keiroze naar Kinky Boots in Flint Amersfoort op woensdag 1 april 2020!


De Stichting Keiroze Amersfoort organiseert samen met Flint een compleet verzorgde avond bij Kinky Boots en het kost je niks extra!*


Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje, een drankje en hapje na afloop en een meet & greet met enkele castleden. En tot slot ga je naar huis met een goodiebag! 


In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Simon is opgevoed als bokser, maar gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Charlie en Lola sluiten een bijzondere vriendschap en storten zich op de markt van kinky laarzen; voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is blij met deze nieuwe wending.


Deze swingende feel-good musical verovert de wereld en is al met vele prijzen overladen! Het gaat over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met muziek van popicoon Cyndi Lauper.


Met: Vajén van den Bosch (On Your Feet!, Grease), Naidjim Serverina (The Lion King), Jonathan Demoor (Soldaat van Oranje) e.v.a. 


Reserveer jouw kaarten vandaag nog onder vermelding van de actiecode KEIROZE via www.flint.nl/keiroze 


* uitsluitend geldig op rang 1 en 2; niet van toepassing op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere acties; op basis van beschikbaarheid

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Luister!

Thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Daarom hier een lijstje fijne podcasts om je de coronacrisis door te helpen: Poëzie, feminsme, politiek, ANNE+ en meer!

Lees verder

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden