Holebibib: Leesclub In de donkere kamer van Susan Faludi

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 januari 2018
Tijd: 13:30 - 15:00
Type: Overige
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Ook in januari kan je terecht bij de Holebibib voor de Leesclub. Dit keer lezen we In de donkere kamer van Susan Faludi.

In de zomer van 2004, op de laatste dag van een maand waarin traditioneel de meeste klassieke huwelijken worden gesloten, belde mijn broer me op om te vertellen dat mijn vader een vrouw was geworden. Hij was in mei naar Thailand gevlogen en had zich daar laten opnemen op de chirurgische afdeling van Phuket International Hospital. Dr. Sanguan Kunaporn had tijdens een acht uur durende operatie die zevenduizend dollar kostte zijn testikels en penis weggesneden, een 'tunnel' tussen zijn benen geboord en van de huid van de afgedankte balzak een 'neovagina' gemaakt. Mijn vader was 77.

Zegt je dit dan wel wat? Lees het boek en wees er bij.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden