Flirta #5

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 augustus 2018
Tijd: 21:00 - 2:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/240836029865615/

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Zaterdag 25 augustus is er weer een spetterende editie van Flirta. En niet zomaar een editie, want we halen deze Flirta allerlei verrassingen voor je uit de kast!


Alvast een tipje van de sluier:
DJ Digna zweept de boel op tijdens Flirta #5. En we hebben natuurlijk ook aan verkoeling gedacht … Stay tuned voor meer details en houd de eventpage in de gaten.


We beloven je een heet, nat en zwoel nazomerfeest. Wees er op tijd bij, want ben je er vóór 22.00 uur dan krijg je van ons een gratis consumptie!


Let op: Flirta #5 is verplaatst naar zaterdag 25 augustus en vindt níet plaats op 1 september zoals eerder aangekondigd in de dataflyer.

Reageer:

Recent nieuws:

Hoe zou het met een ander zijn?

Dilemma: Blijf ik bij mijn eerste vriendin of zal ik voor een inhaalslag gaan? Ik zou graag wat meer ervaringen hebben, ook seksueel. Wat zou jij doen?

Lees verder

Rotterdam Pride

Van 27 t/m 30 september kleuren de straten weer alle kleuren van de regenboog om de vrijheid van seksuele, sekse, gender- en culturele diversiteit te vieren.

Lees verder

Laten we eerlijk zijn

'Met een knoop in mijn maag las ik het vonnis. Ik keek op naar Michelle. Verstard keek ze terug. Ik las hetzelfde stuk opnieuw. Het stond er echt.'

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond