Flirta #5

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 augustus 2018
Tijd: 21:00 - 2:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/240836029865615/

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Zaterdag 25 augustus is er weer een spetterende editie van Flirta. En niet zomaar een editie, want we halen deze Flirta allerlei verrassingen voor je uit de kast!


Alvast een tipje van de sluier:
DJ Digna zweept de boel op tijdens Flirta #5. En we hebben natuurlijk ook aan verkoeling gedacht … Stay tuned voor meer details en houd de eventpage in de gaten.


We beloven je een heet, nat en zwoel nazomerfeest. Wees er op tijd bij, want ben je er vóór 22.00 uur dan krijg je van ons een gratis consumptie!


Let op: Flirta #5 is verplaatst naar zaterdag 25 augustus en vindt níet plaats op 1 september zoals eerder aangekondigd in de dataflyer.

Reageer:

Recent nieuws:

Theater: WO-MAN

Super fysieke, woordloze voorstelling over genderstress: WO-MAN onderzoekt de grenzen en clichés rondom mannelijk en vrouwelijk gedrag.

Lees verder

Transgender Gedenkdag

Wereldwijd zijn er het afgelopen jaar 369 mensen vermoord om hun transgender-zijn. De nationale Transgender Gedenkdag staat stil bij de slachtoffers.

Lees verder

Film: 'Girl'

Bejubeld en bekritiseerd: Valentijn de Hingh gaat in gesprek met maker Lukas Dhont, 'over trans, dans en het belang van representatie'.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond