Sinterkerst met Poink

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 december 2018
Tijd: 19:00
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Antoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR Nijmegen
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het feest van gezellig samen zijn kan ook dit jaar natuurlijk niet aan Poink voorbijgaan! Daaromgaan we dit vieren op zaterdagavond 15 december vanaf 19.00 uur onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.


Heb je nog wat leuke en/of gekke dingen thuis liggen waarvan je denkt, daar kan ik een andere LBT-dame zeker een plezier mee doen.. pak het in en neem het mee! Aan de hand van dobbelen worden de cadeautjes geopend, geruild, doorgegeven enzovoort. De dobbelsteen bepaalt, maar je gaat zeker naar huis met een onverwacht cadeautje!


De kosten bedragen 5,- p.p. Hiervoor krijg je de hele avond hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Het aantal deelnemers voor deze activiteit is beperkt. Het is daarom noodzakelijk dat je je aanmeldt. Dat kan via SinterKerstpoink@gmail.com. Na aanmelding ontvang je alle details per e-mail.


Deze activiteit wordt georganiseerd door Silvie en Seline


Datum: zaterdagavond 15 december 2018
Tijd: Inloop vanaf 18.30 uur, start om 19.00 uur
Plaats: Marcus-Antonius in Nijmegen (St. Anthoniusplaats 15)
Kosten: 5 euro, inclusief hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening
Aanmelden: SinterKerstpoink@gmail.com


Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen. Dat weet iedereen die voor het eerst kwam, dus er is altijd een heel open sfeer. Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar in de omgeving Arnhem/Nijmegen.


www.poink.info


https://www.facebook.com/PoinkArnhemNijmegen/

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden