Gratis film op zolder

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 februari 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Type: Film
Website: www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1 - 2
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Gratis filmavond op zolder: Hedwig and the angry inch. 

Hedwig is in Oost-Berlijn geboren als de jongen Hansel. Hij werd verliefd op een Amerikaanse soldaat, en onderging een sex-operatie om met hem te kunnen trouwen en naar het westen te vluchten. Helaas is het niet helemaal naar wens verlopen: jaren later tourt Hedwig met haar rockband door de States, en vertelt ze haar levensverhaal tussen de concerten door. Haar tourdata vallen gelijk met die van rockster Tommy Gnosies, een jongen die ooit verliefd was op Hedwig, maar er op een dag vandoor ging met al haar liedjes.

Dit is een gratis event, geen tickets/inschrijvingen.

Dit event is niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Voor meer informatie over de toegankelijkheid, kan u altijd mailen naar info@hetrozehuis.be

Dit event wordt gesteund Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen Vlaanderen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden