BIJOU

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 januari 2019
Tijd: vanaf 13:30 uur
Type: Overige

Locatie:

Naam: Centraal Wonen Zevenkamp
Straat: August Vermeijlenpad 75
Plaats: Rotterdam (Zevenkamp)
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Bijou is een activiteitengroep voor biseksuele vrouwen vanaf 30 jaar.


Programma BIJOU 19 januari 2019


1. Van 13.30 tot 14.30 uur ontvangst in het Noorderlicht op het August Vermeijlenpad 75 te Rotterdam (wijk Zevenkamp) met koffie/thee en iets lekkers.


2. Om 14.30 uur start in het Atelier de workshop "collage van jezelf maken en jouw dromen voor 2019 wat betreft jouw biseksualiteit". Daarbij kan gebruik gemaakt worden van woorden, teksten en beelden. We werken met tijdschriften en/of acrylverf. Het Atelier is in de Geerten Gossaertstraat 18, ook in het Centraal Wonencomplex.


Voor degenen die denken "Creatief bezig zijn is niks voor mij": een collage maken kan iedereen, het hoeft niet mooi te zijn of mooi te worden. Laat het gewoon ontstaan. Als je wilt kun je achteraf een toelichting geven op wat je gemaakt hebt.


3. Vanaf ongeveer 16.00 uur borrelen we met versnaperingen (wel zelf drank en knabbels meenemen).


4. Rond 18.00 uur is er een vegetarische soep met brood en wat smeersels. Wil je nog wat extra, dan zal je dat zelf mee moeten nemen.


De kosten zijn 5 euro voor het totale pakket. Je kunt ook alleen tot het eten meedoen. Dan zijn de kosten 2,50 euro. Mijn telefoonnummer is 06-45978982, mocht iemand me op de dag zelf willen bereiken.


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Degenen die met het openbaar vervoer komen, moeten met de trein naar Rotterdam Alexander en vanaf daar met de metro richting Nesselande (niet Ommoord), uitstappen halte Ambachtsland. Je staat dan met je neus naar het winkelcentrum. Je moet de metrolijn dan onderdoor en langs de Arthur van Schendeldreef richting Centraal Wonen Zevenkamp lopen. Kun je vanwege slecht lopen niet onderdoor dan moet je bij het verlaten van de metro naar rechts langs de winkels lopen. Na de laatste winkel, die overigens leeg staat, ga je naar rechts de metrolijn over, dan kom je vanzelf op die Arthur van Schendeldreef. Als je oversteekt bij het eind van de Arthur van Schendeldreef loop je CW7 binnen, dan in die doorsteek doorlopen tot dat je bij de moestuin uitkomt. Dan moet je naar rechts en is het in de linkerkant van de woningen. Zie het nummer dat ik heb opgegeven.


Kom je vanuit CS Rotterdam dan moet je eerst de metro nemen richting Slinge of Spijkenisse en bij de halte Beurs overstappen op de lijn naar Nesselande.


Aanmelen: BIJOU-vrouwengroep@hotmail.com


Barbara van Toorenenburg contactpersoon BIJOU vrouwengroep


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden