Schaatsen Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 maart 2019
Tijd: 19:30
Type: Overige
Website: www.poink.info

Locatie:

Naam: Triavium
Straat: Van Rosenburgweg 2
Postcode: 6537 TM
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zoek jij een leuke manier om meer lesbische vrouwen (LBT) te leren kennen en vind jij het leuk om samen actief bezig te zijn? Zoek niet langer, doe mee met deze sportieve Poink-activiteit!
Een Elfstedentocht lijkt niet onmogelijk dit jaar. Maar daar gaan we niet op wachten. Jij kunt dit jaar zeker schaatsen, want Poink gaat het ijs op! Op vrijdagavond 15 maart gaan we los op de ijsbaan van het Triavium in Nijmegen. Vanaf 19.30 uur verzamelen we bij de ingang.


Het maakt niet uit of je goed kunt schaatsen of voor het eerst op het ijs staat; het gaat vooral om de gezelligheid. Je kunt tussen de rondjes door uitrusten en al kletsend weer opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom en goed gezelschap in het café. Sta je voor het eerst op het ijs, dan is er altijd wel een aardige dame die je verder helpt. Ook als je niet wil schaatsen, maar wel wil langskomen voor de gezelligheid, ben je van harte welkom. Je betaalt dan wel de entree van de ijsbaan.


Het dragen van handschoenen en een muts wordt dringend geadviseerd. Daarnaast is het fris in de hal, maar omdat je actief bezig bent is het dragen van laagjes verstandig. Er kan dan altijd een laagje uit mocht het je te heet worden.


Heb je geen schaatsen? Geen nood, je huurt voor € 6,00 een paar ijshockey- of kunstschaatsen; noren kosten € 7,00 per paar.


Meld je aan via poinkschaatsen@gmail.com.


Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Cin, Lincy en Seline


Datum: vrijdag 15 maart 2019
Tijd: 19.30 uur verzamelen bij ingang Triavium
Plaats: IJsbaan Triavium, Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen
Kosten: € 10 euro, dit is inclusief de entree, Poink-euro en een drankje in het ijsbaancafe (exclusief eventueel huur schaatsen, neem daarvoor legitimatie mee)
Aanmelden: poinkschaatsen@gmail.com


Meer info: www.poink.info


Of https://www.facebook.com/PoinkArnhemNijmegen/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

The Daily Life of Gay Parents

'Je bent er niet de hele dag mee bezig dat je lesbisch bent.' – een interview met Annemarie Dekker over haar nieuwe boek.

Lees verder

All You Need Is Queer Love

Duik in de uiteenlopende wereld van queer hartstocht en sensuele spanningen. Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland.

Lees verder

Zie je wel

Liefde was er toch wel. Het was vooral ijdelheid. Ik wilde dat zij wist dat ik gelijk had. Dat er wél iets was na de dood.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond