Roze Pubquiz Bar Buka

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 april 2019
Tijd: 19:30-22:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/277282729852932/

Locatie:

Naam: Bar Buka
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Roze Pubquiz


Zin in een gezellige avond? Doe dan mee met de Roze Pubquiz!


Op woensdag 17 april spelen we een Roze Pubquiz. We starten om 19.30 uur en spelen 5 rondes die bestaan uit open en meerkeuze vragen, van muziek- tot reclamevragen. Gezelligheid staat voorop! Al kun je natuurlijk ook voor de winst gaan. Iedereen mag meedoen.


Je kunt je individueel en per team opgeven. Als je je individueel opgeeft, word je in een team geplaatst. Als je je als team opgeeft, dan  is het fijn als je hierbij ook een teamnaam bedenkt. Een team bestaat uit maximaal 6 personen.


De pubquiz wordt gehouden in Bar Buka (Albert Cuypstraat 124, Amsterdam). Tussen 19.00 en 19.30 uur kun je je binnen aanmelden, om 19.30 uur gaan we van start.


Deelname aan de quiz kost 4 euro. Je betaalt contant bij binnenkomst.


De quiz wordt georganiseerd door Bar Buka en SPOTforall.


Opgeven voor de quiz kan door een mailtje te sturen naar contact@spotforall.nl. Je geeft hierbij aan of je individueel of als team mee doet. Als je je als team opgeeft, geef dan aan uit hoeveel personen jouw team bestaat en wat jullie teamnaam is. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Carmen & Lola

Een authentieke, exotische en zinderende liefdesgeschiedenis met gepassioneerde flamencomuziek, nu te zien in de bioscoop.

Lees verder

Ellie aan de verkeerde kant

Documentaire: Ellie Lust in gesprek met slachtoffers en de 'verkeerde kant': degenen die zich schuldig hebben gemaakt aan homodiscriminatie en -geweld.

Lees verder

'Ze stinkt uit haar mond'

Hoogstpersoonlijk: 'Ze is echt heel leuk en lief en slim en sexy en alles wat op mijn wensenlijstje stond, maar die geur…'

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond