IDAHOT Minisymposium Justice and Protection for All

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2019
Tijd: 14:30
Type: Groot Event
Website: http://bit.ly/IDAHOT2019

Locatie:

Naam: ROC Mondriaan Campus Aspasialaan
Straat: Aspasialaan 19
Postcode: 2493 WN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert COC Haaglanden het minisymposium Justice and Protection for All, samen met JuBi Yourself, het LHBTI+ netwerk van de ministeries Justitie en Veiligheid en Binnenlandse Zaken. Dit symposium is bedoeld voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders, mensen met een intersekseconditie en alle anderen die zich op de hoogte willen stellen van de gang van zaken rond het recht op seksuele diversiteit en bescherming tegen discriminatie en hierover ervaringen uit willen wisselen.

Met workshops door o.a. Roze in Blauw, Transgender Netwerk Nederland (TNN) en Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding (iDb).

Wil je deze interessante en inspirerende bijeenkomst bijwonen? Meld je dan snel aan!
http://bit.ly/IDAHOT2019

Deelname is gratis. Meer details over de workshops in het aanmeldformulier.

Locatie: ROC Mondriaan | Aspasialaan 19, 2493WN Den Haag

Programma
14.30 uur | Inloop
15.00 uur | Opening. Lezing door Laurens Buijs, sociaalwetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam en zelfstandig ondernemer. Laurens doet onder andere onderzoek naar mannelijkheid, antihomogeweld, de Nederlandse identiteit en de multiculturele samenleving.
15.30 – 16.15 uur | Workshopronde 1
16.15 – 17.00 uur | Workshopronde 2
17.00 – 18.00 uur | Afsluitende borrel

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden