IDAHOTIQZ

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2019
Tijd: 20:00-22:30
Type: Muziek
Website: https://www.facebook.com/events/1669951889815653/

Locatie:

Naam: Cameleon Theater
Straat: Derde Kostverlorenkade 35
Postcode: 1054 TS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 17 mei 2019 wordt IDAHOTIQZ in het Cameleon Theater in Amsterdam gepresenteerd door Luna Lunettes. Een veelkleurige muzikale show over diversiteit, respect en liefde. 


Luna Lunettes Variété viert deze speciale dag in Theater de Cameleon in Amsterdam. 


Het is gelukt om een bijzondere line-up van artiesten uit verschillende subculturen uit de LHBTIQ+ community te verenigen - van transmannen tot leermannen, van lesbiennes tot dragqueens en alles wat er tussen in is. 


Deze samenwerking is binnen de regenboogfamilie buitengewoon en heeft op de dag van  IDAHOT in Amsterdam nog niet eerder plaatsgevonden. 


Zo kan iedereen; hetero, homo, bi, lesbisch, trans, queer, intersekse, kennis maken met de diversiteit binnen de community.  


Op 17 mei 1990 schrapte de WHO homoseksualiteit als psychische aandoening. Sinds 2005 wordt deze dag wereldwijd gevierd als 'International Day Against Homophobia'. In 2009 is transphobia en in 2015 biphobia toegevoegd. In 2019 vieren we IDAHOTIQZ met een keur van artiesten uit diverse subculturen van de regenboog- en queer community met muziek, performances en pamfletten. 


Erbij zijn onder meer Merel Moistra, Niki Today, De Genderbend, De Poppers, Hans Verhoeven, Duo Wilde Orchidee, Pia Vapeur, Jan Julius Wintermans, Sandra, Pieter Bear, Raymond Timmer een vele anderen. Bovendien is er een professionele levende fotobooth en is er een speciale rol weggelegd voor de leermannen en -vrouwen inclusief de huidige Mister Leather Nederland - Axe Leito - en de nieuwe Miss Leather, die op 12 mei verkozen wordt.


Wanneer: 17 mei 2019, 20.00 uur, deur open 19.30 uur


Waar:  Theater de Cameleon, Derde Kostverlorenkade 35.


Tickets: € 17.50 in de voorverkoop bij Gays & Gadgets, Spuistraat 44, Amsterdam of via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/idahotiqz 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Feestje

'Iedereen heeft toch wel eens de behoefte om te zoenen? En trouwens: jij zoent zelf met een getrouwde vrouw!' | De vrouw op de brug, deel 19.

Lees verder

Passie of veiligheid?

'Dat ik verliefd word, lijkt langzamerhand bijna een slecht voorteken.' Roos weet raad: Onderzoek je hechtingsstijl, want dat werkt door in je relaties.

Lees verder

Ollongren geen D66-leider

Minister en vicepremier Kajsa Ollongren is niet beschikbaar voor het leiderschap van D66: 'Het is beter om iemand anders te kiezen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden