SPOTforall

Algemene informatie:

Geplaatst door: SPOTforall
Datum: 22 juni 2019
Tijd: 14:00
Type: Sport
Website: http://www.spotforall.nl/

Locatie:

Naam: Sportpark de Dennen
Straat: Dennenstraat 25
Postcode: 6543 JP
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Gay Sport Nijmegen en SPOTforall organiseren tijdens het Pink Summer Sports Tournament zaterdag 22 juni 2019 voor het eerst een voetbaltoernooi op het veld. (Vorig jaar was het in de zaal.) Iedereen kan meedoen.
Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt kampioen 2019?


Je kunt je individueel of per groep opgeven. We spelen gemengd. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen.


Na de warming up starten we met de wedstrijden. Je speelt het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.


Het toernooi is op zaterdag 22 juni 2019 in Nijmegen op een veld bij Quick. Van 14.00 tot 16.00 uur op sportpark De Dennen, Dennenstraat 25, Nijmegen. Na afloop kunnen we gebruikmaken van douches en de kantine.


Deelnamekosten zijn 5 euro. Hiervoor kun je 2 uur sporten en ontvang je een flesje water. Het winnende team ontvangt een prijs.


Op dezelfde dag is ook het badmintontoernooi en het beachvolleybaltoernooi van Pink Summer Sports. Aan het einde van de dag kun je aanschuiven voor het diner; aansluitend is er een feest met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports. Voor diner en feest moet je je apart registeren.


Op zondag 23 juni kun je ook nog deelnemen aan open water zwemmen in de Spiegelwaal, een wielrentijdrit of hardlopen. Kijk voor meer informatie over deze sporten op de website van Gay Sport Nijmegen.


Wij hebben er zin in! Doe jij ook mee?
Informatie en opgeven kan via de website van Gay Sport Nijmegen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Genderneutrale kleding

Zeeman wordt 'zeemens': de Nederlandse winkelketen lanceert een genderneutrale kledinglijn, genaamd #BasicZ, in unisex-fit en genderneutrale kleuren.

Lees verder

Ziek, zondig en pervers

Conversietherapie of 'homogenezing': een traumatische brainwash voor God en familie-eer. In Nederland is een verbod op deze 'therapieën' eindelijk in zicht.

Lees verder

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden