Pride Amersfoort

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 juli 2019
Type: Festival
Website: https://www.gayprideamersfoort.nl/

Locatie:

Naam: Hof
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:


Op donderdag 25 juli ’19 is het alweer tijd voor de 17e editie van de Gaypride Amersfoort!

 



Naast het spetterende feest op de Hof met Dj’s, Drag Queens en live acts zijn er ook diverse andere onderdelen. Ben je homo, lesbisch, bi, transgender, ergens tussenin, hetero, jong of oud? Heb je zin in een feestje, of vindt je het leuk om sportief bezig te zijn, iedereen is welkom!

 



Al sinds enkele jaren staat de Groenmarkt in het teken van Améézing Pink. Een swingende band speelt bekende nummers uit de Homo Top-100 en jullie zingen mee! Ook dit jaar kan je weer een nummer doneren, hoe leuk is dat!



De Rainbow Run is een ‘social run’ van 2,5 of 5 kilometer door de binnenstad van Amersfoort. Onderweg verzamel je polsbandjes in alle kleuren van de regenboog. Een tipje van de sluier, dit jaar zullen er nieuwe elementen zijn. Heb jij aan het einde van de run de regenboog compleet? De start en einde van deze run is op het Lieve Vrouwekerkhof.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden