AutiRoze Ladies Night

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 september 2019
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.autiroze.nl/

Locatie:

Naam: Bar Buka
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zaterdag 14 september gaat AutiRoze on tour naar lesbische Bar Buka in Amsterdam!

We zullen rond 20.00 uur in Bar Buka zijn. Je eerste drankje is op kosten van AutiRoze. Later op de avond aansluiten kan natuurlijk ook. De vrijwilligers zullen herkenbaar zijn aan de AutiRoze-vlag.

Omdat een deel van de mensen die wil komen misschien niet bekend is in Amsterdam, kunnen degenen die dat willen zich al bij de groep aansluiten vanaf Amsterdam Centraal. We verzamelen rond 19.30 uur buiten voor de hoofd ingang/uitgang van het Centraal NS station. De groep is herkenbaar doordat een vrijwilliger de AutiRoze-vlag bij zich draagt.

Mochten we nog iets kunnen doen om de drempel te verlagen om ook te komen, dan kun je contact opnemen met ons via de contactgegevens onderaan dit bericht. Een vrijwilliger kan dan met je meedenken en je vragen beantwoorden.

Meer weten? Stuur een mail naar: autiroze@cocmiddennederland.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Paarse Vrijdag 10 jaar

De GSA-actiedag waarop de hele school hun steun voor sekse, gender en seksuele diversiteit kan laten zien door paars te dragen.

Lees verder

Bekende donor

De juridische kant van moeder(s) worden met behulp van een bekende donor: over het donorcontract, erkenning en ouderlijk gezag.

Lees verder

Niet vrouwelijk genoeg

Dilemma: 'Mijn vriendin wil dat ik mascara en lipstick gebruik, want het moet vrouwelijker. Hier heb ik zó geen zin in. Het past allemaal niet bij mij.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden