Pubquiz

Algemene informatie:

Geplaatst door: NaomiM
Datum: 26 oktober 2019
Tijd: 21:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/355577541993165/

Locatie:

Naam: Pand54
Straat: Prins Hendrikstraat 54
Postcode: 5611HL
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Eindhoven en regio is begonnen met het organiseren van vrouwenactiviteten gericht op vrouwen in de leeftijdscategorie 18 - 40 jaar. Op zaterdag 26 zal het allereerste evenement plaatsvinden: een pubquiz!


We starten de avond om 21.00u, en om 22.00u beginnen we met de quiz. Groepjes zullen op de avond zelf gevorm worden. De quiz zal gepresenteerd worden door een drag king!


Omdat dit ons eerste event is, krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje. Dat is sowieso al een hele goede reden om langs te komen ;)


Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@coceindhoven.nl


We hopen je te zien op 26 oktober! :)


p.s. 40+ maar wel geinteresseerd in vrouwenactiviteiten van het COC Eindhoven? Stuur dan ook een e-mail, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt van de reguliere vrouwenactivitieten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden