Pubquiz

Algemene informatie:

Geplaatst door: NaomiM
Datum: 26 oktober 2019
Tijd: 21:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/355577541993165/

Locatie:

Naam: Pand54
Straat: Prins Hendrikstraat 54
Postcode: 5611HL
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Eindhoven en regio is begonnen met het organiseren van vrouwenactiviteten gericht op vrouwen in de leeftijdscategorie 18 - 40 jaar. Op zaterdag 26 zal het allereerste evenement plaatsvinden: een pubquiz!


We starten de avond om 21.00u, en om 22.00u beginnen we met de quiz. Groepjes zullen op de avond zelf gevorm worden. De quiz zal gepresenteerd worden door een drag king!


Omdat dit ons eerste event is, krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje. Dat is sowieso al een hele goede reden om langs te komen ;)


Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@coceindhoven.nl


We hopen je te zien op 26 oktober! :)


p.s. 40+ maar wel geinteresseerd in vrouwenactiviteiten van het COC Eindhoven? Stuur dan ook een e-mail, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt van de reguliere vrouwenactivitieten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het komt goed

Een wee gevoel trok door mijn hele lichaam. Hoorde ik nou goed wat Mel zei? Hoorde ik nou goed wat ze tussen de regels door bedoelde? | De vrouw op de brug, deel 18.

Lees verder

Wie zwijgt, stemt toe?

Hoogstpersoonlijk: 'Ik kan die subtiele en minder subtiele opmerkingen en grapjes niet meer aanhoren. Ik moet er wel wat van zeggen.'

Lees verder

Vertrouwen

Ik dacht aan Mel terwijl we de haven uitvoeren en ik me bukkend en naar kabels grijpend naar de voorsteven begaf. Zou zij zich wel redden? | De vrouw op de brug, deel 17.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden