Pubquiz

Algemene informatie:

Geplaatst door: NaomiM
Datum: 26 oktober 2019
Tijd: 21:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/355577541993165/

Locatie:

Naam: Pand54
Straat: Prins Hendrikstraat 54
Postcode: 5611HL
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

COC Eindhoven en regio is begonnen met het organiseren van vrouwenactiviteten gericht op vrouwen in de leeftijdscategorie 18 - 40 jaar. Op zaterdag 26 zal het allereerste evenement plaatsvinden: een pubquiz!


We starten de avond om 21.00u, en om 22.00u beginnen we met de quiz. Groepjes zullen op de avond zelf gevorm worden. De quiz zal gepresenteerd worden door een drag king!


Omdat dit ons eerste event is, krijgt iedereen een gratis welkomstdrankje. Dat is sowieso al een hele goede reden om langs te komen ;)


Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@coceindhoven.nl


We hopen je te zien op 26 oktober! :)


p.s. 40+ maar wel geinteresseerd in vrouwenactiviteiten van het COC Eindhoven? Stuur dan ook een e-mail, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte gehouden wordt van de reguliere vrouwenactivitieten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Mijn jaren bij de politie

Ellie Lust is Nederlands populairste ex-politievrouw. In haar boek vertelt ze openhartig en eerlijk over haar ruim dertig jaar bij de politie in Amsterdam.

Lees verder

'Lesbische man'

Hoogstpersoonlijk: 'Is het interne homofobie, waardoor ik maar niet wil toegeven dat ik alleen op vrouwen, non-binaire en transmensen val?'

Lees verder

Hannah Gadsby: Douglas

De Australische comedian komt met haar nieuwe show 'Douglas' naar Nederland. Ze staat op 13 november in een uitverkocht Carré. 'Pers en publiek is lyrisch.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden