Frisparty; TafelTijd

Algemene informatie:

Geplaatst door: Roselien
Datum: 11 november 2019
Tijd: 20:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/Tafeltijd-Zaandam-111220320292050/

Locatie:

Naam: Bekend na aanmelding via zaandamtafeltijd@gmail.com
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 13 november wordt voor de derde keer TafelTijd georganiseerd. Dit biedt op een laagdrempelige manier een ontmoetingsgelegenheid voor Lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders, interseksuelen en iedereen die zich hiermee verbonden voelt.


Het thema van deze avond is ‘Frisparty’; met een frisse blik elkaar ontmoetten. Onder het genot van hapjes en drankjes( American party) ontmoeten we elkaar. Aan de hand van gesprekskaartjes leren we elkaar beter kennen. Ook gelinkt aan het thema is de nieuwe start die we maken op een andere locatie met een andere doelgroep: onzichtbare LHBT’ers. Roselien: ‘ We richten ons vooral op lesbiennes en homo’s die nog in de kast zitten. Ik weet als geen ander hoe moeilijk dat was. Ik vind het belangrijk taboes te doorbreken.’


Locatie wordt bekend na aanmelding via zaandamtafeltijd@gmail.com


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka gaat dicht

Geluidsoverlast maakt dat de populaire vrouwenbar tijdelijk haar deuren sluit: Een grootscheepse verbouwing moet het probleem verhelpen.

Lees verder

IFFR 2020

Grote diversiteit aan films en focus op jonge, onderscheidende makers: het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat van start.

Lees verder

Rolverdeling ouderschap

Dilemma: Na de geboorte van ons kind wil mijn vriendin parttime gaan werken. Ze wordt dan afhankelijk van mij, en ik verfoei afhankelijkheid. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden