Frisparty; TafelTijd

Algemene informatie:

Geplaatst door: Roselien
Datum: 11 november 2019
Tijd: 20:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/Tafeltijd-Zaandam-111220320292050/

Locatie:

Naam: Bekend na aanmelding via zaandamtafeltijd@gmail.com
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 13 november wordt voor de derde keer TafelTijd georganiseerd. Dit biedt op een laagdrempelige manier een ontmoetingsgelegenheid voor Lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders, interseksuelen en iedereen die zich hiermee verbonden voelt.


Het thema van deze avond is ‘Frisparty’; met een frisse blik elkaar ontmoetten. Onder het genot van hapjes en drankjes( American party) ontmoeten we elkaar. Aan de hand van gesprekskaartjes leren we elkaar beter kennen. Ook gelinkt aan het thema is de nieuwe start die we maken op een andere locatie met een andere doelgroep: onzichtbare LHBT’ers. Roselien: ‘ We richten ons vooral op lesbiennes en homo’s die nog in de kast zitten. Ik weet als geen ander hoe moeilijk dat was. Ik vind het belangrijk taboes te doorbreken.’


Locatie wordt bekend na aanmelding via zaandamtafeltijd@gmail.com


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Drie-eenheid

Zij & Seks: 'We zijn alle drie heel verschillend maar heel erg gek op elkaar. We hebben een relatie met z'n drieën en alles is bespreekbaar.'

Lees verder

Deux

Nina en Madeleine hebben al jarenlang een liefdevolle maar geheime relatie. Dan slaat het noodlot toe en komt hun geheim langzaam aan het licht… Vanaf deze week in de bioscoop.

Lees verder

Zomerburen

Op Bi Visibility Day verschijnt het debuut van Rianne Robben, een Young Adult boek over twee buurmeisjes die hun verwaterde vriendschap opnieuw ontdekken.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden