Geen Events

Algemene informatie:

Geplaatst door: ZijaanZij
Datum: 1 juni 2020
Type: Overige

Locatie:

Naam: Nederland
Plaats: Nederland

Omschrijving:

Op last van het kabinet zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Zij aan Zij heeft daarom besloten de agenda tot die tijd leeg te maken, om verwarring te voorkomen. Online events zullen we hier wel toevoegen of communiceren via social media.


'Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni. De ondergrens van honderd personen verdwijnt, heeft minister Grapperhaus van Justitie bekendgemaakt. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het corona-virus tegengaan.' Lees meer op NOS.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Het rijk alleen

Mijn keel zat dicht. Mijn handen wisten niet wat ze moesten doen. Ik kon haar niet aanraken. Niet hier. Niet nu. | De vrouw op de brug – deel 2.

Lees verder

Boeken als voorbeeld

Manon Sikkel is schrijfster en Kinderboekenambassadeur. Ze strijdt voor diversiteit en inclusiviteit, want 'voor kinderen is alles normaal'. #ikleesthuis is haar initiatief.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden