Geen Events

Algemene informatie:

Geplaatst door: ZijaanZij
Datum: 30 augustus 2020
Type: Overige

Locatie:

Naam: Nederland
Plaats: Nederland

Omschrijving:

Op last van het kabinet zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Zij aan Zij heeft daarom besloten de agenda tot die tijd leeg te maken, om verwarring te voorkomen. Online events zullen we hier wel toevoegen of communiceren via social media.


'Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni. De ondergrens van honderd personen verdwijnt, heeft minister Grapperhaus van Justitie bekendgemaakt. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het corona-virus tegengaan.' Lees meer op NOS.nl.


Update 21 april: Tot en met 1 september zijn alle evenementen afgelast.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Docu: Dubbele strijd

VICE Benelux volgt Naomie Pieter terwijl zij Black Pride organiseert en ondertussen vecht voor een plek in de queerbeweging en in de Black Lives Matter-movement.

Lees verder

Ik wil geen kinderen

'Het lijkt mij verstandiger dat we kritisch zijn op mensen die de volgende generatie op de wereld gaan zetten dan op mensen die ervoor kiezen daar niet aan mee te doen.'

Lees verder

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden