Pride Amsterdam 2020 - The Corona Edition

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 juli 2020
Tijd: 10:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/189320502294243

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Pride Amsterdam ‘The Corona Edition’


De 25ste editie van onze Pride kan vanwege COVID-19 helaas niet doorgaan. Maar omdat we het ons niet kunnen veroorloven om een jaar niet zichtbaar te zijn komen we met een alternatief programma. Zo gaan we extra lang, live en interactief uitzenden met PrideTV, komt er een Find-All-Flags-Tour, een Flags of Shame expositie op de Dam en een #IAMPROUD abri campagne.


En omdat we genoeg hebben van alle fysieke en verbale aanvallen op leden uit onze community gaan we in het slotweekend toch massaal naar buiten en organiseren we een demonstratie op het Museumplein met aansluitend een tocht door de stad.


Vanaf 5 juli staan alle activiteiten en programmering in de agenda op onze website: https://pride.amsterdam/

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder

Ze was van mij

Ik had geen berichtje teruggekregen van Mel. Ik moest wachten, wachten. Nog twee dagen en dan zou ik weten of mijn toekomst met of zonder haar zou zijn. | De vrouw op de brug, deel 29.

Lees verder

Probleemgeval

'Mijn leidinggevende weet dat ik ook val onder de groep met die lastige, lange letterreeks. Hij onderdrukt zijn lach en slikt wat ongemak weg.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden