Picknick in Arnhem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 juli 2020
Tijd: 14:30
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-gaat-picknicken-in-arnhem-zondag-19-juli-2020/

Locatie:

Naam: Arnhem
Plaats: locatie volgt na aanmelding
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:Het is prachtig zomerweer, je hebt al vakantie of bijna. Wat is er heerlijker dan lekker in de buitenlucht samen met lesbische vrouwen (LBTQ+) gezellig te eten en drinken.


Poink organiseert op zondag 19 juli een picknick in het Sonsbeekpark in Arnhem. De picknick staat open voor alle vrouwen die op vrouwen vallen. Schuif aan met je kleedje en neem lekkere hapjes en drankjes mee om met elkaar te delen.


We houden de weersverwachting in de gaten. Mochten we vanwege het weer moeten annuleren, dan geven we dat minstens 3 uur van te voren aan via de mail, facebook en website.


Deze picknick wordt georganiseerd door Silvie en Sarah.


Afspreekplek en picknicklocatie volgt nog.


Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via poinkpicknickt@gmail.com (let op de t in het mailadresReacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder

Ze was van mij

Ik had geen berichtje teruggekregen van Mel. Ik moest wachten, wachten. Nog twee dagen en dan zou ik weten of mijn toekomst met of zonder haar zou zijn. | De vrouw op de brug, deel 29.

Lees verder

Probleemgeval

'Mijn leidinggevende weet dat ik ook val onder de groep met die lastige, lange letterreeks. Hij onderdrukt zijn lach en slikt wat ongemak weg.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden