Picknick in Arnhem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 juli 2020
Tijd: 14:30
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-gaat-picknicken-in-arnhem-zondag-19-juli-2020/

Locatie:

Naam: Arnhem
Plaats: locatie volgt na aanmelding
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:



Het is prachtig zomerweer, je hebt al vakantie of bijna. Wat is er heerlijker dan lekker in de buitenlucht samen met lesbische vrouwen (LBTQ+) gezellig te eten en drinken.


Poink organiseert op zondag 19 juli een picknick in het Sonsbeekpark in Arnhem. De picknick staat open voor alle vrouwen die op vrouwen vallen. Schuif aan met je kleedje en neem lekkere hapjes en drankjes mee om met elkaar te delen.


We houden de weersverwachting in de gaten. Mochten we vanwege het weer moeten annuleren, dan geven we dat minstens 3 uur van te voren aan via de mail, facebook en website.


Deze picknick wordt georganiseerd door Silvie en Sarah.


Afspreekplek en picknicklocatie volgt nog.


Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan via poinkpicknickt@gmail.com (let op de t in het mailadres



Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden