Wandeling Drunense Duinen + eten

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 9 augustus 2020
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Eetcafé De Roestelberg
Straat: Roestelbergseweg 2
Postcode: 5171RL
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We verzamelen om 15.00 uur bij het startpunt op de parkeerplaats van eetcafé De Roestelberg op de Roestelbergseweg 2, 5171 RL in Kaatsheuvel. Vanaf hier vertrekken we om 15:30 uur en volgen de gele pijltjes die ons via een mooie route van 5,6 km leiden. We sluiten af in het eetcafé. Reserveren is verplicht, dus stuur mij een mailtje via: klaartjebloks@gmail.com als je zin hebt om mee te gaan. Bij veel aanmeldingen splitsen we de groep, zodat iedereen nog steeds 1,5 m. afstand van elkaar en de overige bezoekers kan houden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder

Ze was van mij

Ik had geen berichtje teruggekregen van Mel. Ik moest wachten, wachten. Nog twee dagen en dan zou ik weten of mijn toekomst met of zonder haar zou zijn. | De vrouw op de brug, deel 29.

Lees verder

Probleemgeval

'Mijn leidinggevende weet dat ik ook val onder de groep met die lastige, lange letterreeks. Hij onderdrukt zijn lach en slikt wat ongemak weg.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden