Spicy ladies walk and talk Hilversum (27-37 jaar)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 augustus 2020
Tijd: 14:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Wandeling van max 10 km
Straat: Precieze krijg je door na aanmelding
Plaats: Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 23 augustus organiseren wij in Hilversum een leuke wandeling op de hei. Tijdens de wandeling zal er ook gerouleerd worden, zodat we allemaal gezellig met elkaar kunnen praten. De kosten zijn 5 euro inclusief een drankje en dienen voor de wandeling overgemaakt te worden. Met de huidige coronamaatregelen is het ieder zijn verantwoordelijkheid om 1.5 meter afstand van elkaar te houden. De wandeling is bedoeld voor vrouwen die van vrouwen houden van 27-37 jaar en die het leuk vinden om via een wandeling te daten. Reserveren is verplicht, dus als je mee wilt stuur ons een mailtje via: spicyladies@hotmail.com. Na aanmelding ontvang je meer informatie.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer & mentale gezondheid

LIVECAST: Ervaringen en perspectieven vanuit de LHBTQI+ gemeenschap op mentale gezondheid en de geestelijke gezondheidszorg. – Pakhuis de Zwijger.

Lees verder

Shirley

Elisabeth Moss speelt de rol van de beruchte schrijfster Shirley Jackson. Zij en haar man, professor Hyman, nemen het jonge koppel Rose en Fred in huis... Deze week in de bioscoop.

Lees verder

Rotterdam Pride 2020

Kunsthal wordt episch centrum van de Rotterdam Pride Conference 2020. De zevende editie van Rotterdam Pride zal een aangepaste maar geen mindere editie worden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden