Online Speeddate - ontmoet, klets & deel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 september 2020
Tijd: 15:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-vrouw-vrouw-speeddate-45-55-jaar-zondag-20-september-2020/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Online vrouw-vrouw speeddate ‘Ontmoet, klets & deel’ – 45 – 55 jaar


Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.


We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!
Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.


De speeddate kost 6 euro.


Annuleren: Bij deze Poink-activiteit hanteren we ook een annuleringsbeleid: tot 2 dagen van te voren kun je kosteloos annuleren. Je kunt dan je geld terug krijgen óf je naam op de lijst laten zetten voor een volgende keer. Wie korter dan 2 dagen tevoren afzegt kan geen geld retour krijgen. Je kunt je naam dan op de lijst laten zetten voor een volgende keer en je geld blijft staan. Of je kunt een vriendin in jouw plaats laten meedoen.


Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen.


Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.


De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.


Korte info
Online vrouw-vrouw speeddate
“Ontmoet, klets & deel”
Leeftijd: 45 – 55 jaar
Datum: Zondag 20 september 2020
Tijd: van 15:00 tot 17:00 uur
Gastvrouwen: Lenny en Marianne
Locatie: online via ZOOM
Kosten: 6 euro per persoon
Aanmeldenspeeddatepoink@gmail.com


Meer info: een-online-ontmoeting-speeddate


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer & mentale gezondheid

LIVECAST: Ervaringen en perspectieven vanuit de LHBTQI+ gemeenschap op mentale gezondheid en de geestelijke gezondheidszorg. – Pakhuis de Zwijger.

Lees verder

Shirley

Elisabeth Moss speelt de rol van de beruchte schrijfster Shirley Jackson. Zij en haar man, professor Hyman, nemen het jonge koppel Rose en Fred in huis... Deze week in de bioscoop.

Lees verder

Rotterdam Pride 2020

Kunsthal wordt episch centrum van de Rotterdam Pride Conference 2020. De zevende editie van Rotterdam Pride zal een aangepaste maar geen mindere editie worden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden