Diversity Almere

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2020
Tijd: 19:00-21:00
Type: Overige
Website: https://www.deschoor.nl/html/index.php?paginaID=11641

Locatie:

Naam: Almere
Straat: Almere
Postcode: Almere
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Omschrijving:

Lesbische, homo, bi en transgender (LHBT) en ‘open minded’ jongeren kunnen terecht bij de groep ‘Diversity’. Deze wekelijkse inloopavond vanuit het jongerenwerk van De Schoor, is voor jongeren van 12 tot 27 jaar die willen praten over hun seksuele geaardheid of het ‘uit de kast komen’, op een ontspannen manier.


De inloopavond voor open minded en LHBT-jongeren is elke woensdag van 19.00 tot 21.00 uur. De locatie is alleen bekend bij de jongeren die zich vooraf aanmelden bij Suleika El Mhassani of Linda de Vries.


Voor meer informatie kunnen jongeren terecht bij Suleika El Mhassani (elmhassani@deschoor.nl of 06-43106797) Linda de Vries (devries@deschoor.nl of 06-34213097)

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden