Let's talk about sex!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 februari 2021
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BarBukaAmsterdam

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdag 5 februari organiseren we om 20:00 uur een online ladiesnight met als thema: Let´s talk about sex! Tijdens deze sessie werken we samen met queer storyteller Sanne Pols en consulente Suzanne de Snaijer van Ladiesnight.nl.


Sanne, onder andere bekend van haar LGBTours Amsterdam, zal zowel uit eigen als andermans werk delen als het gaat om queer seks stories en haar geschiedenis. Als volgt gaan we over op een gezellige én pittige pubquiz! Je kunt de vragen verwachten die je altijd al had willen stellen, want: hoeveel procent van de lesbische vrouwen houdt er nu werkelijk van een potje scharen?


Als laatste neemt Suzanne, werkzaam als consulente bij Ladiesnight.nl ons mee door een divers assortiment van erotische toys, speciaal gericht op de lesbienne. Mocht je geïnteresseerd zijn in een product, dan is het mogelijk om deze na de sessie aan te schaffen. Al met al een divers en leuk online programma. Het enige dat je nodig hebt is A4’tje, een dikke stift en een verfrissend drankje, want het wordt heet!


Deelname aan het evenement bedraagt 5 euro per persoon, waarmee je ook je community support. Je kan je individueel of als groep aanmelden via connect@barbuka.nl. Mocht je anoniem mee willen doen dan kan dit ook. Na aanmelding ontvang je een zoomlink met inlogcode.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden