Let's talk about sex!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 februari 2021
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BarBukaAmsterdam

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdag 5 februari organiseren we om 20:00 uur een online ladiesnight met als thema: Let´s talk about sex! Tijdens deze sessie werken we samen met queer storyteller Sanne Pols en consulente Suzanne de Snaijer van Ladiesnight.nl.


Sanne, onder andere bekend van haar LGBTours Amsterdam, zal zowel uit eigen als andermans werk delen als het gaat om queer seks stories en haar geschiedenis. Als volgt gaan we over op een gezellige én pittige pubquiz! Je kunt de vragen verwachten die je altijd al had willen stellen, want: hoeveel procent van de lesbische vrouwen houdt er nu werkelijk van een potje scharen?


Als laatste neemt Suzanne, werkzaam als consulente bij Ladiesnight.nl ons mee door een divers assortiment van erotische toys, speciaal gericht op de lesbienne. Mocht je geïnteresseerd zijn in een product, dan is het mogelijk om deze na de sessie aan te schaffen. Al met al een divers en leuk online programma. Het enige dat je nodig hebt is A4’tje, een dikke stift en een verfrissend drankje, want het wordt heet!


Deelname aan het evenement bedraagt 5 euro per persoon, waarmee je ook je community support. Je kan je individueel of als groep aanmelden via connect@barbuka.nl. Mocht je anoniem mee willen doen dan kan dit ook. Na aanmelding ontvang je een zoomlink met inlogcode.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden