Fietstocht Roze Stadsdorp Amsterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 februari 2021
Tijd: 11:00-15:00
Type: Sport
Website: https://www.rozestadsdorp.amsterdam/rozestadsdorp

Locatie:

Naam: Vondelpark
Straat: Amstelveenseweg & Vondelpark
Postcode: 1075 VV Amsterdam
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Donderdag 25 februari is er een fietstocht gepland die om 11 uur start vanaf de ingang Vondelpark aan de Amstelveenseweg.We gaan via het Amsterdamse Bos naar Aalsmeer, de polder in en fietsen langs de Ringvaart via Badhoevedorp naar Amsterdam terug. Via de Nieuwe Meer komen we terug bij ons startpunt. Onderweg is gelegenheid voor koffie.


Mocht je interesse hebben in deze tocht of om een deel ervan mee te fietsen, meldt je aan via fietsen@rozestadsdorp.amsterdam. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden