Online speeddate

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 mei 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/450531646017444

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Online speeddate - ontmoet, klets & deel - leeftijd 25 jaar en ouder

 

Online Speeddate vrouw-vrouw (25+) – Dinsdagavond 25 mei 2021

Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate avond ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!


Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.

 

De speeddate is deze keer voor vrouwen vanaf 25 jaar. Poink organiseert speeddates voor diverse leeftijden, informeer gerust via speeddatepoink@gmail.com

Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier meer over de ins en outs van een online Poink speeddate. https://poink.info/een-online-ontmoeting-speeddate/

De speeddate kost 6 euro.
Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen. Aanmeldingen lopen via de mail.
De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.

HOE WERKT HET?
• Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
• Meld je aan en maak 6 euro over
• Zet de datum/tijd in je agenda!
• Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!
• Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink
• Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen Marianne en Lenny heten je welkom.
• Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
• Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.

Korte info
Online vrouw-vrouw speeddate 25+
“Ontmoet, klets & deel”
Datum: Dinsdag 25 mei 2021 van 20:00 tot 22:00
Gastvrouwen: Lenny en Marianne
Locatie: online via ZOOM
Kosten: 6 euro per persoon
Aanmelden: speeddatepoink@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden