Huiskamercafé online - thema Rust & Balans

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 juni 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/poink-online-huiskamercafe-thema-rust-en-balans-dinsdag-15-juni-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Thema: “Rust en balans”
Hoe zorg jij voor rust en balans in je leven?
Hoe combineer jij bijvoorbeeld werk en privé? Kom je daarin tegen dat de balans soms (even) zoek is? Of hoe ga jij ermee om dat er nu weer veel meer dingen live kunnen; ga jij elk feestje nu aangrijpen of beviel de rust of de afstand jou juist goed? Heb jij rust en balans gevonden tijdens de corona-periode of juist niet? En hoe is dat nu? Of misschien is er een belangrijke verandering in je leven (nieuwe baan, nieuwe liefde, iets anders) waardoor de balans opnieuw gevonden moet worden. Hoe doe je dat?
Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels.
Dit online huiskamercafé wordt georganiseerd door Antonie en Lenny.


Online Huiskamercafé – thema “Rust en Balans”
Datum: dinsdagavond 15 juni 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: 2,50
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Poink organiseert activiteiten voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+).

Kijk ook eens op onze Facebookpagina


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden