Workshop Coming In

Algemene informatie:

Geplaatst door: donyavh
Datum: 17 juni 2021
Tijd: 19:00-20:30
Type: Workshop
Website: https://nationalejeugdraad.typeform.com/to/Zd7biYn6

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

In gesprekken over seksuele en genderdiversiteit, gaat het heel vaak over coming out, ‘uit de kast komen’ als groot doel. Dat is ook het geval in de hulpverlening, bij vrijwilligersorganisaties en in de media. Als je uit de kast bent kun je immers optimaal jezelf zijn, is de gedachte. Maar, zeggen wij, niet uit de kast komen is het grootste doel: juist Coming In is het belangrijkst.


In deze workshop hebben we het over hoe je er voor anderen kunt zijn, zonder de nadruk te leggen op het uit de kast komen, maar juist op het oké zijn met jezelf. Hierbij wordt specifiek ingegaan op situaties die te maken hebben met culturen en religies en LHBTIQ+. De workshop wordt verzorgd door Afiah Vijlbrief en Xiarella Lewis.


Trainingen van de Rainbow Academy zijn altijd gratis voor jongeren (organisaties) die zich richten op het maken van een prettige omgeving/activiteiten/evenementen/organisaties voor andere jongeren. Je hoeft je alleen maar op te geven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden