Thema-avond MINI-alfabet LHBTIQAPC

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 oktober 2021
Tijd: 20:00-23:00
Type: Debat
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/thema-avond-mini-alfabet-lhbtiqapc/

Locatie:

Naam: De Pletterij
Straat: Lange Herenvest 122
Postcode: 2011 BX
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De laatste tijd zijn er nogal wat letters toegevoegd achter de afkorting LHBT. De meest recente versie is LHBTIQAPC, voor het gemak afgekort als LHBTI+.


Wat betekenen al deze letters precies en voelt iedereen zich prettig bij deze lettersoep? Is het nu juist positief om elke identiteit apart te benomen of bevordert het het “hokjes-denken”?


Op deze avond gaan we graag met elkaar in gesprek over dit thema.


Met o.a. film, een panel van deskundigen en een LHBTIQAPC-quiz. 


TESTEN VOOR TOEGANG


Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 40 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.


Bestel je ticket


In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden