MeeZing Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 oktober 2021
Tijd: 11.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/532691124489466/

Locatie:

Naam: Cafe Saarein
Straat: Elandstraat 119 -hs
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

8 maart 2020 was de laatste MeeZing in het café. Maar 10 oktober gaan we echt weer los!

Niets mooier dan de vooravond van Internationale Coming Out-dag luidkeels te vieren in je favoriete gay mix vrouwencafé waar iedereen welkom is, toch?

Ben je erbij?

Een boekje met alle liedteksten kun je een paar dagen voorafgaand aan het event hier downloaden, dus of niet zingen of (gruwel!) erdoorheenkletsen zijn géén optie!

Kom gezellig. We zingen drie maal een half uur. Tussen de zangblokken door kun je naar hartenlust met je hartsvrienden en -vriendinnen al je exen doornemen, je toekomstige exen ontmoeten en dus een hoop plezier maken.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden