PANN Utrecht | 18+

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 oktober 2021
Tijd: 19:30-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/883649722255793

Locatie:

Naam: TivoliVredenburg
Straat: Vredenburgkade 11
Postcode: 3511 WC
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

UTRECHT WE ARE BACK!


Ook PANN Utrecht gaat weer beginnen! Zaterdag 16 oktober mogen wij de deuren van TivoliVredenburg weer openen om lekker te dansen en sjansen op de beats van PANN. We hebben jullie gemist! 


Minimum leeftijd is 18.


Let op: voor alle PANN-evenementen is een coronatoegangsbewijs nodig: een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs


— TICKETS —


Tickets zijn hier te koop (€8,50- excl. fee) via Facebook.


── Fotografie en video ─────


Kom je naar PANN, let dan op het volgende: bij elk event van PANN wordt video- en beeldmateriaal gemaakt. Bij het bezoeken van een event (reguliere PANN, 25+ of Glitch!) accepteer je het risico dat dit gepubliceerd wordt. Na publicatie van materiaal kan een verzoek tot verwijdering worden gedaan via onze DM.


More: www.pann.nl/feesten


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Laatste kans! Happiest Season

'Ik wil dat mensen zien hoe leuk het is als twee meisjes verliefd zijn op elkaar.' De romantische kerstkomedie met Kristen Stewart en Mackenzie Davis verdwijnt binnenkort van Netflix!

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Gayer dan verwacht

'Ruim een jaar lang fixeerde ik mij elke maand op alles in de media wat met vrouwen die op vrouwen vallen te maken had. (…) Ook in München blijf nog even fijn in mijn eigen gay bubbel.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden