Drag workshop at Trans Art School

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2021
Tijd: 14:00 - 17:00
Type: Workshop
Website: https://www.transamsterdam.nl/single-post/drag-workshop-at-trans-art-school

Locatie:

Naam: Meevaart
Straat: Balistraat 48A
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Historisch gezien zijn de transgemeenschap en dragcultuur sterk met elkaar verbonden. Aan de hand van drag kunnen (trans) personen plezier hebben en experimenteren met hun genderexpressie of zelfs een drag persona creëren. Lijkt dit jou wat? Doe dan mee aan onze dragworkshop! Ervaren docenten Tim en Luca begeleiden jou en andere transgender, waaronder non-binaire, personen, zodat je samen kunt leren hoe je make-up aanbrengt om drag op jouw manier uit te voeren. Meld je nu aan via de link in onze bio of story! Hieronder volgt meer informatie over de workshop.


 


Wat: Drag make-up


Door wie: Tim en Luca


Wanneer: 27-11-2021


Hoe laat: 14.00 - 17.00


Waar: De Meevaart, Balistraat 48A, Amsterdam


Leeftijd: Vanaf 15 jaar


Voor wie: Transgender, waaronder non-binaire, jongeren en nieuwkomers


Entree: Gratis


Voor meer informatie kan je mailen naar tas@transamsterdam.nl  Aanmelden kan alleen via de vooraf genoemde website link.





 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden