Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 februari 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/499638358187373/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdag 4 februari is er weer een Bi-café Nijmegen. Ze hopen dat het live mag, maar gaan er vooralsnog vanuit dat het digitaal is.


Het Bi-café is, zowel online als live, een plek om gelijkgestemden te ontmoeten, gezellig te praten, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, nieuwe mensen te leren kennen enz.


Het is er voor iedereen die zich aangetrokken kan voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender, ongeacht hoe je jezelf identificeert, je relatiestatus enz.


Voor sommige bezoekers is het hun eerst stap naar buiten en een eerste kennismaking met andere bi+ personen, voor andere juist een plek om bekenden tegen te komen en bij te kletsen. Voor ieder wat wils.


Ze starten om 20.00 uur en gaan door tot ongeveer 22.00 uur. Maar de praktijk leert dat sommige mensen doorgaan tot in de kleine uurtjes.


Een dag voor het evenement wordt de Zoom-link geplaatst in het Facebook event. Op het moment dat duidelijk is dat ze live kunnen wordt de informatie snel aangepast.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden