IDAHOT 2022 vespers

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2022
Tijd: 19:30-20:30
Type: Groot Event
Website: http://www.rozevieringenrotterdam.com/?th_events=idahot-vesper-17-mei-2022

Locatie:

Naam: Hoflaankerk
Straat: Oudedijk 2
Postcode: 3062 AE
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op dinsdag 17 mei is het International Day Against Homophobia and Transphobia. Deze dag is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het verschijnsel homo-, bi- en transgenderhaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.


De Roze Vieren Rotterdam organiseert samen met Protestants Kralingen op dinsdagavond 17 mei een IDAHOT vespers. Tijdens deze bijeenkomst is er ruimte voor verhalen, muziek en bezinning.


Het avondgebed is in de Hoflaankerk, Oudedijk 2. Rotterdam. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 55 minuten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden