The Hang-Out 070 draait Rafiki

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 mei 2022
Tijd: Vanaf 17.00 uur
Type: Film
Website: https://www.facebook.com/events/667759017639008

Locatie:

Naam: Adres volgt na aanmelding
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Critical Lens is waar The Hang-Out 070 samenkomt om een film te kijken met queer peers in Den Haag. Ga samen met hen chillen, snacken en praat mee na afloop van de film. Deze keer staat op het programma: Rafiki.
"Brave Keniaanse meisjes worden brave Keniaanse echtgenotes”, is Kena en Ziki al hun hele jonge leven verteld. En dat een hypotheek de droom van elke gezonde Keniaan is. Maar Kena en Ziki willen meer. Ze willen avontuur en echte liefde, geen saai bestaan als gehoorzame echtgenote in de buitenwijken. Wanneer ze verliefd worden op elkaar, ondervinden ze pas echt hoe behoudend de wereld om hen heen is. De relatie tussen de twee jonge vrouwen is het warme, kloppende hart van deze sprankelende en kleurrijke film.
Neem gerust zelf snacks en drinken mee dan zorgen zij voor popcorn.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden