Shelter City Tour - fototentoonstelling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2022
Type: Overige
Website: https://justiceandpeace.nl/grote-openlucht-fototentoonstelling-in-centrum-den-haag-ter-viering-van-10-jaar-shelter-city/

Locatie:

Naam: Turfmarkt, naast Den Haag Centraal Station
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nog tot 20 mei kun je de openlucht fototentoonstelling ter viering van 10 jaar Shelter City. De buitententoonstelling Shelter City Tour toont de portretten van zes mensenrechtenverdedigers, waaronder die van Judith (foto). Zij verbleef eerder in een Shelter City in Nederland. Het werk van de zes varieert van LGBTIQ+-rechten in Nigeria en Zimbabwe, gedwongen verdwijningen in Mexico, burgerrechten in Thailand, de rechten van ten onrechte vastgehouden gevangenen in Pakistan en de persvrijheid in Honduras.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden