Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juli 2022
Tijd: 20.00 - 23.59
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3340680469495815/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 1 juli is er weer een Bi-café in Nijmegen. Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die onder de bi+ paraplu valt. Voor wie niet weet wat dat betekent: onder de bi+ paraplu vallen alle mensen die zich op de een of andere manier aangetrokken kunnen voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender.


Kom langs om kennis te maken met gelijkgestemden, te kletsen, wat te drinken, vragen te stellen, te dansen enz. Ook partners, vrienden, familie enz. zijn van harte welkom.


Elke avond zijn er 2 gastmensen aanwezig om nieuwe mensen welkom te heten. Ze zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo.


Bij mooi weer zitten we op het terras achter het café. Als je ons niet meteen kunt vinden, vraag dan naar ons aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender en zelfbeschikking

Transgender en intersekse personen moeten eerst naar een arts of psycholoog voor een officiële verklaring om geslachtsvermelding te kunnen wijzigen. 'Daar is geen enkele reden voor.'

Lees verder

Wie gaat er trouwen..?!

The L word Generation Q seizoen 3 gaat in première later dit jaar! Op de eerste pagina van het script staan allerlei mysterieuze aanwijzingen over de verschillende verhaallijnen.

Lees verder

Queer Film Festival Utrecht

Zichtbaarheid en verbinding: Films en een amuserend en verdiepend randprogramma op het QFFU. 'Door andere verhalen te horen en nieuwe perspectieven te zien, neemt begrip én acceptatie toe.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden