Podcastlancering De Omega (3FM/NTR)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 juni 2022
Tijd: 00:00-23:59
Type: Overige
Website: https://www.npo3fm.nl/podcasts/de-omega/71250/binnenkort-de-omega

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Zesdelige audiothriller over een land waarin queers hun leven niet langer zeker zijn


"Er zijn genoeg alarmbellen afgegaan de afgelopen jaren. Maar dat gruwelijke incident in de supermarkt, op 13 november 2034, is voor mij de aanleiding geweest om deze podcast te maken. Mijn laatste publicatie als vrije journalist”. - Journalist Amira.


In het Nederland van 2034 vindt een zelfmoordgolf plaats onder jonge homo’s. ‘Kristalnichten’ worden ze in de media genoemd, omdat ze sterven aan een overdosis van de designerdrug crystal death. Alle zelfmoorden vinden plaats in de publieke ruimte. Een laatste noodkreet, zo lijkt het. Wanneer journalist Amira (Jouman Fattal) in een supermarkt getuige wordt van de zelfmoord van de 21e Kristalnicht, besluit ze een podcast aan deze jongens te wijden. De zesdelige podcast De Omega (3FM/NTR) luister je vanaf vrijdag 24 juni op Spotify en in je favoriete podcast-app. Met o.a. Jouman Fatall, Tygo Gernandt, Thorn de Vries, Melody Klaver, Imanuelle Grives en Terence Schreurs.  


 


De Omega is een podcast van NTR en 3FM, mogelijk gemaakt met financiële steun van het NPO-fonds. Volg De Omega op Instagram @deomega.depodcast.


Meer lees je hier!


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden