Podcastlancering De Omega (3FM/NTR)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 juni 2022
Tijd: 00:00-23:59
Type: Overige
Website: https://www.npo3fm.nl/podcasts/de-omega/71250/binnenkort-de-omega

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Zesdelige audiothriller over een land waarin queers hun leven niet langer zeker zijn


"Er zijn genoeg alarmbellen afgegaan de afgelopen jaren. Maar dat gruwelijke incident in de supermarkt, op 13 november 2034, is voor mij de aanleiding geweest om deze podcast te maken. Mijn laatste publicatie als vrije journalist”. - Journalist Amira.


In het Nederland van 2034 vindt een zelfmoordgolf plaats onder jonge homo’s. ‘Kristalnichten’ worden ze in de media genoemd, omdat ze sterven aan een overdosis van de designerdrug crystal death. Alle zelfmoorden vinden plaats in de publieke ruimte. Een laatste noodkreet, zo lijkt het. Wanneer journalist Amira (Jouman Fattal) in een supermarkt getuige wordt van de zelfmoord van de 21e Kristalnicht, besluit ze een podcast aan deze jongens te wijden. De zesdelige podcast De Omega (3FM/NTR) luister je vanaf vrijdag 24 juni op Spotify en in je favoriete podcast-app. Met o.a. Jouman Fatall, Tygo Gernandt, Thorn de Vries, Melody Klaver, Imanuelle Grives en Terence Schreurs.  


 


De Omega is een podcast van NTR en 3FM, mogelijk gemaakt met financiële steun van het NPO-fonds. Volg De Omega op Instagram @deomega.depodcast.


Meer lees je hier!


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden