Samen naar Bingo! (Lesbianfestival) en eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 september 2022
Tijd: 20:30
Type: Overige
Website: https://www.lesbianfestival.nl/bingo/

Locatie:

Naam: Thiemeloods
Straat: Leemptstraat 34
Postcode: Leemptstraat 34
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 29 september t/m 9 oktober wordt weer het Lesbian Festival Nijmegen georganiseerd. Meer info via: https://www.lesbianfestival.nl/activiteiten/  In de Thiemeloods (Leemptstraat 34) van 20.30 tot 23.00 uur wordt bingo in een nieuw jasje gegoten. Meer info: https://www.lesbianfestival.nl/bingo/ We spelen individueel, maar ook een beetje samen door bij elkaar te gaan zitten. Rond 18.30 uur gaan we gezellig nog wat eten bij Eetcafé Goed Volk (Burghardt van den Berghstraat 144) https://www.goedvolknijmegen.nl


Let op: Aanmelden gaat via Lies Peters via: pink.activities@gmail.com.  

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden