Poink online huiskamercafé ''intimiteit''

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Vind je het leuk om met andere LBTQ+ vrouwen in gesprek te gaan?
Praat, deel en luister mee in het Poink Huiskamercafé.

Thema ‘Intimiteit’ – Wat is dat eigenlijk?
Het onderwerp van deze avond is ‘Intimiteit’. Veel mensen verwarren intimiteit met seksualiteit, maar intimiteit kan ervaren worden op verschillende lagen:
 Fysiek
 Emotioneel
 Spiritueel

Fysieke intimiteit gaat over lichamelijke aanraking. Denk maar aan een knuffel, een arm om iemand heen slaan, gearmd lopen, of dichtbij elkaar zitten. Een specifieke vorm van fysieke intimiteit is seksuele intimiteit: je deelt behoeften, gevoelens en seksualiteit met elkaar. Bij emotionele intimiteit maak je de ander deelgenoot van wat er in je
binnenwereld afspeelt. Gevoelens, gedachten en geheimen worden naar elkaar geuit. Spirituele intimiteit gaat over de beleving van gelijkgestemdheid in bepaalde levensopvattingen of levenswijzen.

Wat is het Poink Huiskamercafé?
Het Poink Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen- houden (LBTQ+), een laagdrempelige manier om kennis te maken met elkaar. Tijdens een Huiskamercafé gaan we met elkaar in gesprek rondom een bepaald thema, vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid. Het thema dit keer is ‘Intimiteit’

Ben je erbij?
Wil je er bij zijn op 4 oktober? Meld je dan nu aan door dit formulier in te
vullen: hier: https://bit.ly/ONLINEHuiskamercafePoink Jouw aanmelding is definitief zodra we jouw betaling hebben ontvangen.
Kosten 2,50

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. Tijdens het online huiskamercafé ga je in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema. We maken hiervoor gebruik van Zoom. Je hoort en ziet elkaar via je computer, laptop of tablet (deelnemen via de smartphone kan ook, maar dit werkt niet optimaal).
Meer over hoe het werkt lees je hier: https://poink.info/een-online-ontmoeting-hoe-
werkt-dat/.

Dit online Huiskamercafé wordt georganiseerd door Lenny en Loes.
Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar borrelpoink@gmail.com.

Poink: voor vrouwen die van vrouwen houden. Ontmoeting en verbinding.
https://poink.info/

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden