Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/828603961470307

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 7 oktober is er weer een Bi-café in Nijmegen. Het Bi-café Nijmegen is The place to B voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan 1 gender.


Gezellig kletsen op een plek waar je jezelf kunt zijn zonder dingen uit te hoeven leggen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, nieuwe mensen leren kennen enz.


Voor nieuwe mensen zijn er altijd 1 of 2 gastmensen aanwezig. Zij zijn te herkennen aan hun zwarte T-shirt met bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten we voorin het café bij het raam, later op de avond verschuiven we meer naar achteren. Kun je ons niet vinden, vraag het even aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden