Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/828603961470307

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 7 oktober is er weer een Bi-café in Nijmegen. Het Bi-café Nijmegen is The place to B voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan 1 gender.


Gezellig kletsen op een plek waar je jezelf kunt zijn zonder dingen uit te hoeven leggen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, nieuwe mensen leren kennen enz.


Voor nieuwe mensen zijn er altijd 1 of 2 gastmensen aanwezig. Zij zijn te herkennen aan hun zwarte T-shirt met bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten we voorin het café bij het raam, later op de avond verschuiven we meer naar achteren. Kun je ons niet vinden, vraag het even aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden