PANN 25+

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 november 2022
Tijd: 22:30-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1170800830183854

Locatie:

Naam: De Helling
Straat: Helling 7
Postcode: 3523 CB
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Het laatste 25+ feestje van 2022 is een feit!  Op 25 november gaan we nog één keertje lekker dansen in De Helling met PANN 25+. Zorg dat je erbij bent, want dit event wil je niet missen 


Tickets zijn nu verkrijgbaar via pann.nl/tickets!


Verkrijgbaar via https://pann.nl/tickets


Let op: bij dit evenement wordt beeldmateriaal gemaakt. Bij het bezoeken van dit event accepteer je het risico dat dit gepubliceerd wordt. Na publicatie van materiaal kan uiteraard een verzoek tot verwijdering worden gedaan via onze DM. De minimale leeftijd van dit evenement is 25 jaar. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden