Buiten de lijnen: activistisch en poëtisch schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 november 2022
Tijd: 16:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://ihlia.nl/programma/agenda/

Locatie:

Naam: OBA Oosterdok
Straat: Oosterdokskade 143
Postcode: 1011 DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

In deze workshop helpt dichter Anne Stoof jou bij het zetten van de eerste woorden op papier, en voor wie dat wil, ook door ze voor te dragen.


Spoken word is van oorsprong het activistische antwoord op de traditionele poëzie. Regels worden losgelaten en geven ruimte voor het uitdrukken van je puurste gevoelens en gedachten. Want zoals bij veel dingen in het leven, verschijnen de mooiste kleuren buiten de lijnen.


OVER ANNE STOOF


Door zijn meest kwetsbare ik te delen in zijn gedichten, wil Anne laten zien dat wij mensen veel meer overeenkomen dan we vaak denken. Luister naar zijn woorden en besef dat je nooit echt alleen bent.


Aanmelden: reserveer een plek via aanmelden@ihlia.nl


Dit is een activiteit in het kader van de tentoonstelling >With Pride: Regenbooggeschiedenis & jij


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden