Samen padel spelen en na borrelen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 19:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Peakz Padel
Straat: Vijfkamplaan 21
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 19.00 tot 20.30 uur gaan we padel spelen bij Peakz Padel (Vijfkamplaan 21 in Eindhoven). Een zeer mooie locatie met 7 indoor banen en ook niet onbelangrijk.. een gezellige lounge bar! Padel is een mix van tennis en squash, maar dan een stuk gemakkelijker om te spelen. We dubbelen met 4 spelers op één baan. Speel je al een racket sport of heb je goed gevoel voor de bal, dan ben je van harte welkom om gezellig mee te spelen! Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag een andere keer meespelen? Stuur ons dan ook gerust een berichtje.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden