'Ik ben alles' in Queer Villa

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 maart 2023
Tijd: 14:30-16:30
Type: Debat
Website: https://www.savannahbay.nl/19-maart-ik-ben-alles-in-queer-villa/

Locatie:

Naam: Villa Concordia
Straat: Concordiastraat 67A
Postcode: 3551 EM
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Als afsluiting van de Boekenweek brengen wij jou: Queer Villa Utrecht, een samenwerking van Queer Film Festival Utrecht, Villa Concordia en Savannah Bay.


Queer Villa is een toegankelijk cultureel podium vol queerness. Op 19 maart kun je in Villa Concordia genieten van film, literatuur en theater. De 88steBoekenweek viert de pluriformiteit van onze identiteit met het thema: ‘Ik ben alles’. Op deze middag verkennen we de rekbaarheid van onze eigen identiteit. Het programma is een combinatie van het werk van en in gesprek met filmmaker Tonnie Heijdra (winnaar van de 10 minute film challenge van het Queer Film Festival Utrecht 2022), schrijver Alejandra Ortiz en theatermaker Caro Ilias de Feijter. De middag wordt gehost door Shanity Alvares.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2023

All Day Every Day: Op 8 december is het Paarse Vrijdag, dé GSA-actiedag waarop de hele school steun en respect voor sekse, gender, en seksuele diversiteit laat zien door paars te dragen. Wij spraken docent Djoeke!

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden