Icekarten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 september 2023
Tijd: 13.00
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/2488448667994826

Locatie:

Naam: IceKart Rucphen-Breda
Straat: Baanvelden 13
Postcode: 4715 RH
Plaats: Rupchen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Voor de durfals! Bij IceKart Rucphen-Breda bedwing je met jouw kart het ijscircuit. Uiteraard is het de taak om ook op dit circuit als eerste over de finishlijn te komen, maar wat is daarvoor nodig? Met de juiste techniek kun jij jezelf al driftend naar voren manoeuvreren en ben je in staat om concurrenten in te halen. Daarbij is snelheid minder belangrijk dan de juiste techniek. We gaan 2 sessies karten.
Ik heb een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij als je mee wilt. Kosten zijn Euro 25,00 (normaal Euro 39,95). Aanmelden via oppadmetpieta@gmail.com. (women only)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden