Roze koffie ochtend

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 september 2023
Tijd: 10:00-12:00
Type: Overige
Website: https://oudrozeagenda.amsterdam/

Locatie:

Naam: Het Schouw
Straat: Dollardplein 1
Postcode: 1025 XJ
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De laatste Roze Koffieochtend. Vanaf oktober worden alle Roze activiteiten van Het Schouw naar de middag verplaatst. Dit is tevens de laatste keer met onze vaste vrijwilligster & gastvrouw Lucy. Zij heeft in de middag andere werkzaamheden. Dus voorlopig de laatste kans om samen met haar een kopje koffie/thee te drinken en haar een dikke knuffel te geven. Een gezellige bijeenkomst waar jij jezelf kunt zijn.


Deelname aan de Roze Koffie Ochtend kost 3,75 euro per maand =*. U wordt verzocht voorafgaand aan een activiteit met uw pinpas deze betaling bij de receptie te doen. U krijgt na betaling een kaartje. U kunt ook een strippenkaart kopen voor 4 maanden (8 bijeenkomsten).


* M.u.v. Café Rosé of een speciale spreker.


De gastheer/vrouw tekent op de strippenkaart een strip af door er een datum op te plaatsen. Voor info: Peter Schröder via oudroze@amstelring.nl o.v.v.: Roze Koffie Ochtend.


Dit is een activiteit van Amstelring – Het Schouw.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Zijn jongen

Carry Slee schreef een nieuw boek, over haar jeugd en het gezin waarin ze opgeroeide. Jezelf durven zijn en je eigen identiteit omarmen, dat is het allerbelangrijkste. Maar niet altijd gemakkelijk.

Lees verder

Pelgrimstocht & wandeljurk

'Ik heb altijd tegen deze gevoelens gevochten tot ik rond mijn veertigste begreep dat ik die strijd ging verliezen en dat ik behalve anderen vooral mezelf voor de gek hield.'

Lees verder

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden