Pink Hockey Divas zoeken nieuwe dames!

De Dutch Hockey Divas wonnen brons bij de Eurogames in Barcelona van afgelopen jaar. Op dit moment staat het team open voor nieuwe lesbische en biseksuele dames die hen komen versterken voor de World Outgames in Kopenhagen.

dutch hockey divas

foto door Martina Schlenger

Houd je van hockey? Wil je de draad weer oppakken met deze sport of speel je bij een club, en wil je nu wel eens met meer lesbische en biseksuele vrouwen hockeyen? Sluit je dan aan bij de Dutch Hockey Divas en wie weet doe jij mee met de World Outgames in Kopenhagen van 27 tot en met 31 juli 2009! Meer informatie is te vinden op dutchhockeydivas.hyves.nl

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws